Новини

Apple може відкласти вихід нового iPhone через брак чіпів

Більшість аналітиків вже припускають, новий iPhone буде випущений не в кінці вересня, як це відбувалося впродовж останніх років, а в жовтні. 

photo by Medhat Dawoud, Unsplash

Постачальник чіпів для Apple компанія Broadcom збільшить поставки чіпів на квартал пізніше, ніж в попередні роки.

Виробник чіпів Broadcom, який є постачальником Apple, затримує поставку своєї продукції, що може привести до затримки випуску нових iPhone, пише Reuters.

У Broadcom заявили, що зростання поставок чіпів для наступного, як вважають аналітики, iPhone, почнеться на квартал пізніше, ніж зазвичай — в четвертому кварталі 2020 року.

Більшість аналітиків вже припускають, новий iPhone буде випущений не в кінці вересня, як це відбувалося впродовж останніх років, а в жовтні. Це пов’язано, також і з тим, що закриття кордонів призвело до припинення роботи над новим гаджетом.

У Broadcom прогнозують, що виручка за четвертий квартал перевищить очікування аналітиків завдяки очікуваному підвищеного попиту на смартфони з підтримкою 5G.

Нагадаємо, що деякі експерти раніше заявляли, що iPhone 12 стане доступним для продажу не раніше 19 жовтня, а версію iPhone 12 Pro користувачі зможуть замовити тільки в листопаді цього року.

Коментарі