Новини

Чернівецькі спортсмени стали чемпіонами України з вільної боротьби

Переможці – вихованці Чернівецької обласної ДЮСШ – Олександр Вишняк, Марія та Соломія Винник.

3 20 по 23 серпня 2020 року у Львові відбувся чемпіонат України серед юніорів та юніорок (2000 р.н. та молодші) та чемпіонат України серед жінок до 23 років з вільної боротьби. Чернівецькі спортсмени стали чемпіонами України з вільної боротьби. Вкотре свій високий клас підтвердили вихованці Чернівецької обласної ДЮСШ – Олександр ВишнякМарія та Соломія Винник. Про це повідомляє sportbuk.com.

«У перший та другий день змагань наші спортсмени вибороли три золоті нагороди серед юніорів та юніорок. Марія перемогла у ваговій категорії до 50 кг, її сестра-близнючка Соломія тріумфувала у ваговій категорії до 57 кг. Тренуються спортсменки під керівництвом старшого тренера-викладача Сергія Одинака. Третє «золото» здобув Олександр Вишняк у ваговій категорії до 74 кг (тренери-викладачі Андрій Мороз, Дан Статник)», — йдеться у повідомленні.

Фото sportbuk.com

У третій день змагань 23 серпня вихованки з Чернівців боролися за медалі чемпіонату України серед жінок до 23 років. Соломія Винник впевнено перемогла у ваговій категорії до 57 кг. Марія Винник у ваговій категорії до 50 кг здобула бронзову нагороду.

Усі троє спортсменів будуть представляти нашу державу на чемпіонаті світу у складі збірної команди України.

Фото sportbuk.com

 

Коментарі