Новини

МЕGOGO розпочав власне виробництво авдіокнижок, увагу приділяють сучасній українській літературі

Озвучувати книжки будуть як професійні диктори, так і самі автори.

15 липня медіасервіс Megogo почав створювати авдіокнижки, пише Na chasi.

Обіцяють найбільше приділяти увагу сучасній українській літературі, зокрема новинкам українських видавництв.

Першими авдіокнижками на сервісі вже стали збірки короткої прози «Можливо, завтра» та «Безодня» української письменниці та режисерки Марисі Нікітюк, яка їх і озвучила.

До кінця липня бібліотеку сервісу поповнять близько десяти нових авдіокнижок. 

«Ще восени минулого року, як тільки ми почали розвивати напрямок авдіокнижок, то побачили, що українського авдіоконтенту досить небагато. І вже тоді ми розпочали перемовини та планування щодо його створення власними силами. Озвучувати книжки будуть як професійні диктори, так і автори книжок. Окрім них, до нашої продакшн-команди ми залучили звукорежисерів і продюсерів виробництва. Тож відтепер усім охочим буде доступний унікальний і якісний авдіоконтент зі зручним функціоналом», — каже директор зі стратегічного розвитку Megogo Іван Шестаков.

Книжки можна купувати на Megogo Audio – це нещодавно створений розділ платформи, де вже є 7 000 авдіокнижок і кількасот подкастів, частина з яких також власного виробництва, до того ж усі подкасти безкоштовні.

Більшість авдіокниг доступні за основною передплатою Megogo — 197 гривень на місяць, а інші можна придбати поодинично, як прем’єри фільмів. Окрім цього, є й певна кількість безкоштовних авдіокнижок.

Коментарі