Новини

У Чернівцях планують облаштувати оглядовий майданчик: міськрада оголосила конкурс на кращу пропозицію

За результатами бліцконкурсу комісія обере трьох переможців, які отримають премію.

Фото Daniel McCullough, unsplash.com

У Чернівцях оголосили відкритий архітектурний бліцконкурс на кращу проєктну пропозицію облаштування оглядового майданчика на вулиці Декабристів.

Про це повідомляє пресслужба міської ради.

У повідомленні зазначають, що архітектурно-планувальне завдання конкурсу — розробити концепцію облаштування оглядового майданчика, передбачити комфортний простір жителів міста та туристів, надати пропозиції щодо благоустрою цієї території.

За їхніми словами, необхідно виділити місце для панорамного огляду міста групою туристів, інформаційні стенди, місця для відпочинку, паркування персонального та туристичного автотранспорту, освітлення, санітарно-гігієнічні вузли тощо.

Тривалість конкурсу – 1,5 місяця, час, відведений на реєстрацію учасників та проєктуванняз, — з 13 липня по 30 серпня 2020 року.

За умовами конкурсу, учасниками можуть бути архітектори, скульптори, колективи авторів, що мають відповідну освіту та кваліфікаційний сертифікат архітектора.

Автор для виконання конкурсного проєкту може сформувати творчий колектив, будучи його керівником або учасником. У його складі можуть бути студенти творчих вищих навчальних закладів.

Усього за результатами конкурсу виділять трьох переможців. Вони отримають премії різних розмірів:

одна перша премія – 15000 (п’ятнадцять тисяч) гривень;

одна друга премія – 9000 (дев’ять тисяч) гривень;

одна третя премія – 6000 (шість тисяч) гривень.

Заявку на участь у конкурсі треба подати поштою на адресу Департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради:

58008, м. Чернівці, вул. Б.Хмельницького, 64-А або на електронну пошту: [email protected].

 

Коментарі