Новини

Ryanair відшкодовує квитки: коли можна отримати гроші за скасовані рейси

Компанія повертатиме кошти, випускатиме ваучери на придбання нових квитків або перенесе виліт на іншу дату, якщо ваш рейс скасували через пандемію.

Фото Ryanair

До кінця липня авіакомпанія Ryanair обробить 90% заявок на повернення квитків за рейсами у березні, квітні, травні і червні. Мова йде про рейси, які не відбулися через урядову заборону на авіаперельоти через COVID-19.

Про це повідомили у пресслужбі Ryanair.

Так, до 15 липня авіакомпанія розраховує обробити всі заявки за квітень, а до кінця місяця — за травень та більшість звернень за червень.

Зокрема, до кінця червня співробітники Ryanair обробили всі звернення за березень та 50% — за квітень.

В авіакомпанії уточнили: під обробкою заявки мають на увазі повернення коштів, випуск ваучерів на придбання нових квитків чи перенесення вильоту на іншу дату.

Крім того, в Ryanair повідомили про труднощі у поверненні квитків, які оформили через агентства, оскільки часто вони використовують несправжні електронні адреси та віртуальні карти. У результаті чого компанія не може зв’язатися з клієнтами.

Тому пасажирів, які ще не отримали повернення, просять звернутися до їхнього агентства, аби переконатися, чи діє воно за інструкціями і співпрацює з авіакомпанією.

 

Коментарі