Новини

Укрзалізниця запустила шість потягів до моря: буковинці зможуть поїхати на південь з Хмельницького

Перед посадкою пасажири повинні вдягнути захисну маску чи респіратор і пройти температурний скринінг на вході до вокзалу та на вході до вагона.

Фото Victor Xok, unsplash.com

Укрзалізниця відкрила продаж квитків на шість потягів до курортних міст України.

Про це 1 липня повідомили на сайті компанії:

«Укрзалізниця відкрила продаж квитків ще на шість поїздів далекого сполучення. Зокрема, з цього тижня відновлять курсування поїзди до Херсона, Бердянська та Новоолексіївки».

Так, тепер українці зможуть їхати у прибережні міста з Харкова, Львова та Ковеля. Чернівчанам найближче доїхати потягом до моря з Хмельницького — там курсування також відновили. Нагадаємо, Буковина не «підключена» до залізничного сполучення — заборонила обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Курсуватимуть такі потяги:

  • №375/376 Харків-Херсон, щоденно з Харкова з 5 липня, з Херсона — з 6 липня;
  • №86/85 Львів-Новоолексіївка вирушить зі Львова 5 липня, з Новоолексіївки — 6 липня. До 12 вересня він курсуватиме щодня, після 13 вересня — через день;
  • №88/87 Ковель-Новоолексіївка. З Ковеля вирушить із 7 липня через день по непарних, із Новоолексіївки — з 8 липня через день по парних;
  • №110/109 Львів-Херсон, щоденно зі Львова з 3 липня, з Херсона — з 4 липня;
  • №261/262 Харків-Бердянськ, вирушить із Харкова з 3 липня по 5 вересня через день по непарних, із Бердянська — з 4 липня по 6 вересня по парних днях;
  • №282/281 Хмельницький-Генічеськ, вирушить із Хмельницького через день з 8 липня, з Генічеська — через день з 9 липня.

Придбати квитки вже можна на офіційному сайті Укрзалізниці або в залізничних касах.

«Поїзди проходять посилену дезінфекційну обробку перед та після рейсу. Також посилено обробку постільної білизни під час прання. У кожному вагоні встановлено санітайзер, яким можуть користуватися пасажири. Поїзні бригади забезпечені засобами індивідуального захисту, пройшли відповідні інструктажі та медогляд», — звітують в Укрзалізниці.

Однак перед посадкою пасажири повинні вдягнути захисну маску чи респіратор і пройти температурний скринінг на вході до вокзалу та на вході до вагона.

Коментарі