Новини

1 липня SkyUp відкриває рейси до Грузії та Албанії

Якщо пасажир придбає авіаквиток до країни, правила в’їзду до якої не може виконати, авіакомпанія поверне гроші за невикористаний авіаквиток згідно з тарифом, однак це може тривати до пів року.

Фото Mike Fox, unsplash.com

Авіакомпанія SkyUp Airlines планує відновити польоти, передбачені розкладом ще до впровадження карантину. Так, з 1 липня вона здійснюватиме рейси до Грузії та Албанії, а з 15 — до інших країн. Рейси відновлять, якщо скасування заборон на в’їзд здійснюватимуть згідно з попередніми домовленостями між країнами.

Про це повідомили на сайті компанії:

«Закликаємо бути уважними, через пандемію коронавірусу відкриття неба ще не означає зняття всіх обмежень на подорожі. Під час планування мандрівки, до придбання квитка на рейси авіакомпанії SkyUp, рекомендуємо пасажирам ознайомитися з вимогами в’їзду до країни призначення, з правилами повернення з тієї чи іншої країни до України, а також переконатися у наявності всіх необхідних дозвільних документів для здійснення подорожі».

Якщо пасажир придбає авіаквиток до країни, правила в’їзду до якої не може виконати, авіакомпанія поверне гроші за нього згідно з тарифом, однак це може тривати до пів року.

У компанії також зазначили, що з березня 2020 року SkyUp Airlines отримала близько 286 тисяч звернень щодо компенсації за невикористані через карантинні обмеження квитки.

За анонсами рейсів, які SkyUp планує відкривати, стежте тут

Коментарі