Новини

Завтра у Чернівцях може підтопити Калинівський ринок та Добробут

Усі комунальні служби заступили на чергування, готуються до протидії стихії, ліквідації її наслідків.

У Чернівцях очікується значне підвищення рівня води в річці Прут та малих річках на території міста. Завтра, 22 червня, можливе підтоплення Калинівського ринку та ринку «Добробут». Про це на своїй сторінці у фейсбуку повідомив міський голова Чернівців Олексій Каспрук.

«Усі комунальні служби заступили на чергування, готуються до протидії стихії, ліквідації її наслідків. Приведено у готовність всю наявну техніку. Рятувальники, уся служба ДСНС на бойовому посту», — йдеться у повідомленні.

Також він зазначив, що адміністрації двох ринків вживають заходів, щоб знизити можливі наслідки підтоплення, створити умови для збереження майна підприємців.

Як повідомив у коментарі «Шпальті» директор МКП «Калинівський ринок» Ігор Маслянчук, отримали інформацію про підвищення рівня води від Басейнового управління водних ресурсів річок Прут та Сірет.

«Ми попередили підприємців, закупили пісок, аби у разі підтоплення можна було заблокувати. Не думаю, що вода зайде з Прута, але через лівньовки може. Ми попередили людей, організували доступ до їхніх об’єктів, аби вони могли підняти товар чи на бажання вивезти. Розмістили інформацію на сайті підприємства», — каже директор ринку.

За його словами, великої активности чи ажіотажу серед підприємців на ринку немає.

 

Коментарі