Новини

На сьогодні аеропорт «Київ» скасував усі міжнародні рейси

З цього летовища авіакомпанія WizzAir планувала відкрити польоти одразу в 12 міст.

Фото Artur Tumasjan, unsplash.com

Аеропорт «Київ» мав відновити роботу з 16 червня, однак на сьогодні він скасував усі заплановані міжнародні рейси:

«Міжнародний аеропорт “Київ” не обслуговує регулярні міжнародні пасажирські рейси до 03:00 за місцевим часом, 17.06.2020 у зв’язку з продовженням дії карантину COVID-19 у місті Києві, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 392 від 20.05.2020 року», –повідомила пресслужба летовища.

16 червня в аеропорту «Київ» авіакомпанія WizzAir планувала відкрити польоти одразу в 12 міст: у Біллунд, Афіни, Берлін, Вільнюс, Нюрнберг, Ларнаку, Відень, Бремен, Ригу, Лісабон, Ганновер та Гданськ.

Нині невідомо, чи після 17 червня не відбудеться наступне відтермінування. Урядова постанова, на яку посилається аеропорт, не дозволяє містам із високою кількістю інфікованих запускати міжнародне авіасполучення до 22 червня. А Київ другий в Україні за кількістю інфікованих, першою залишається Буковина.

Нагадаємо, раніше Міністр інфраструктури Владислав Криклій заявив, що з 15 червня всі пункти пропуску та пункти контролю в аеропортах України відновлять свою роботу. Тоді він також зазначив, що іноземні громадяни зможуть пересікати кордон України.

Коментарі