Новини

Подорож саме для буковинців: Укрзалізниця створила ASMR-відео для тих, хто засумував за поїздками

Відео триває майже півтори години, працівники компанії зазначають, що під звук колії легше засинати.

Працівники Укрзалізниці створили ASMR-відео зі звуками потяга та краєвидом із вікна для тих, хто сумує за подорожами через карантинні обмеження. Роботу підприємство оприлюднило на своєму ютуб-каналі.

«Для всіх, хто сумує за подорожами, кому вдома погано спиться та важко сконцентруватися на роботі, ми запускаємо особливий ASMR потяг. Тепер ви можете у будь-який момент застрибнути на віртуальний рейс, насолодитися звуками залізниці, помріяти, дивлячись у вікно, чи розслабитися перед сном», — кажуть у компанії.

Відео триває майже півтори години, працівники Укрзалізниці зазначають, що під звук колії легше засинати:

«Друзі, ми дуже за вами скучили. Навіть сіли писати черговий зворушливий маніфест, але зрозуміли, що в нас є дещо краще за слова. Це наш магічно-гіпнотичний чух-чух — мова залізниці, яка з дитинства є передвісником пригод і особливою колисковою».

ASMR – Автономна сенсорна меридіональна реакція — неологізм, що виник у інтернет-культурі, котрий описує феномен сприйняття, що характеризується виразним приємним відчуттям поколювання на шкірі голови або інших частинах тіла у відповідь на певні зорові, слухові і когнітивні стимули.

Нагадаємо, Укрзалізниця почала відновлювати залізничне сполучення у регіонах, однак Чернівецької області це поки не торкнеться — заборонила обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Коментарі