Новини

Міжнародні авіакомпанії планують відновити рейси з України: куди та як літатимуть

Чеський, німецький та угорський авіаперевізники планують поновити вильоти з Києва й Одеси до Франції, Німеччини, Чехії, Швеції та інших країн.

Фото Dominik Scythe on, unsplash.com

Чеська авіакомпанія Czech Airlines хоче поновити рейси з України 24 травня, а німецька Lufthansa — з 1 червня. Про це повідомили на сайті чеського авіаперевізника.

«Вже 24 травня 2020 року — Київ до 7 рейсів на тиждень, 25 травня 2020 року — Одеса до 3 рейсів на тиждень», — зазначають у пресслужбі Czech Airlines.

18 травня авіаперевізник також планує  відновити рейси з Праги до Амстердама, Франкфурта, Парижа, Стокгольма, а 25 травня — в Бухарест. Рейси вже можна бронювати на червень і пізніше.

Згідно з правилами обслуговування авіакомпанії, всі пасажири, крім дітей віком до двох років, мають дотримуватися санітарних норм та перед посадкою в літак і впродовж усього польоту носити засоби захисту для дихальних шляхів. Як такі можна використовувати саморобні бавовняні маски чи хустки.

Крім того, Czech Airlines рекомендує пасажирам дотримуватися 2-метрової дистанції під час посадки та висадки на борт літака. Якщо можливо, бажано користуватися онлайн-реєстрацією. На сайті компанії зазначили, що всередині літака з двомісною конфігурацією завжди має перебувати лише одна людина на декілька сидінь, а на борту діятиме лише безконтактний розрахунок за послуги. Зони очікування, ресторани та машини в аеропортах можуть тимчасово не працювати.

Найбільша німецька авіакомпанія Lufthansa частково поновлює перевезення з України у червні. Наразі на сайті авіаперевізника можна забронювати рейси з Києва лише до Берліна.

А на сайті угорської авіакомпанії Wizz Аir після 23 травня доступні бронювання рейсів із Києва (Жуляни) до Австрії, Естонії, Латвії, Литви та Данії. З червня поновлять вильоти до Греції та на Кіпр.

Вам також буде цікаво: Компанія Wizz Air запроваджує нові правила перевезення пасажирів. Коли Україна відновить авіасполучення

Коментарі