Новини

Леді Гага, BTS, Зендая та подружжя Обама: YouTube влаштує онлайн-випускний для тих, хто залишився без традиційного через пандемію

Розклад події оприлюднять 17 травня. За два дні до цього онлайн-випускний проведе Фейсбук.

Фото change.org

6 червня YouTube проведе онлайн-випускний для школярів і студентів, які через пандемію коронавірусу вимушені залишатися вдома і відмовитися від випускних урочистостей. На шкільну вечірку запросили відомих артистів та представників бізнесу. Про це повідомляє The Verge.

Зокрема гостями онлайн-випускного стануть експрезидент Сполучених Штатів Америки Барак Обама та його дружина Мішель Обама, генеральний директор Google Сундар Пічай, південнокорейський гурт BTS та співачка Леді Гага. Вони мають виголосити промови для випускників.

Також будуть спеціальні виступи від Алісії Кіс, Келлі Роуленд, Керрі Вашингтон, Зендаї а також YouTube-блогерів Dude Perfect і The Try Guys.

Розклад події оприлюднять 17 травня. За два дні до цього онлайн-випускний проведе Фейсбук, де ведучою буде американська телеведуча Опра Вінфрі, а виступатимуть Майлі Сайрус, Jones Brothers, Lil Nas X та інші відомі виконавці.

Коментарі