Афіша, Без категорії

Буковинців запрошують на серію вебінарів Youth ART Day про кіно, ораторство, спів та гру на гітарі

Гості зможуть навчитися грати на гітарі, красномовно говорити, отримають навички зі співу, навчаться акторської майстерности тощо.

4 травня розпочнеться другий день молодіжного онлайн-заходу Youth ART Day, який організовує молодіжна громадська організація YNGO PLUS разом із Чернівецьким осередком Української академії лідерства.

Завтра охочі матимуть змогу відвідати вебінари про музику, кіно та ораторське мистецтво від студентів УАЛу та професіоналів у сфері культури.

«Як за допомогою 4 акордів зіграти світові хіти» від випускниці Української академії лідерства Анни Матушко. Вона розповість, як швидко навчитися грати найпростіші акорди, навіть якщо ви ніколи не тримали гітару в руках.


«Як я пробирався у кіно — акторська майстерність» від 
актора театру, кіно та дубляжу Олега Карпенка. Олег розповість про те, як він потрапив у кіно та що було далі.


«Твоя мама пишатиметься: як навчитися співати» від Анни Рєзнік. Дівчина рік займалася естрадним вокалом та рік академічним, була солісткою у двох альтернативних рок-гуртах. Анна розповість, як навчитися співати, якщо в тебе немає ні слуху, ні голосу, ані багатих батьків.

«Питання та відповіді з елементами сторітелінгу» від сучасного українського письменника, журналіста, спікера конференції TEDx, колишнього маркетинг-директора Громадського телебачення, заступника головного редактора The Village Україна Марка Лівіна.


«Ораторське мистецтво. Прості життєві кейси» від 
засновниці та президентки ораторського клубу Real Talk, студентки УАЛ та координаторки волонтерів для перекладу освітньої системи з ораторського мистецтва від мережі Toastmasters Яни Кузнєцової, яка розповість про ораторське мистецтво, прокачку імпровізації, взаємодію з залом, боротьбу зі страхом, структуру промови та відчуття впевнености на сцені.


Зареєструватися на вебінар можна за посиланням.

Facebook event тут.

Дедлайн заповнення форми для отримання посилань доступу триватиме до 23:59 3 травня.

Коментарі