Новини

Коронавірус на Буковині: кількість інфікованих зросла втричі за три тижні

Загальна чисельність хворих на Буковині від першого встановленого випадку складає 273 особи.

Станом на 8 квітня у Чернівецькій області офіційно підтвердили ще 25 випадків COVID-19. Серед інфікованих — 3 священники. Про це у своїй черговій онлайн-трансляцїї повідомив голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук:

«Чернівецький лабораторний центр повідомив нам про виявлення 25 нових випадків зараження. Насамперед ми говоримо про Чернівці та Хотин, де зафіксували по 5 випадків».

Так, загальна кількість хворих на Буковині від першого встановленого випадку складає 273 особи.

За три тижні чисельність інфікованих зросла у 90 разів:

«Якихось три тижні тому у нашій області було встановлено три випадки інфікування. Два тижні тому ми з вами переживали, що кількість зросла до 38 випадків, а минулого тижня ми вже мали 193. Задумайтеся над цією прогресією», — сказав голова ОДА.

Географія поширення нових випадків інфікування:
Чернівці – 5 осіб;
Хотин – 5 осіб;
Мілієве Вижницького району – 3 особи;
Банчени Герцаївського району – 2 особи;
Ворничани Хотинського району – 2 особи;
Малинці Хотинського району – 1 особа;
Коровія Глибоцького району – 1 особа;
Брусниця Кіцманського району – 1 особа;
Анадоли Хотинського району – 1 особа;
Великопосілля Герцаївського району – 1 особа;
Берегомет Вижницького району – 1 особа;
Станівці Глибоцького району – 1 особа;
Петрашівка Герцаївського району – 1 особа.

На фоні нових інфікувань у Чернівецькій області ще п’ять осіб одужали від коронавірусу. Медики вилікували від COVID-19 уже 16 пацієнтів.

Також Сергій Осачук повідомив, що вже цього тижня в область прибудуть сім вантажних літаків із засобами захисту, медикаментами та обладнанням.

Голова ОДА Сергій Осачук з останньою інформацією про кількість хворих на коронавірус у Чернівецькій області [07.04.2020]

У Чернівецькій області ще 5 осіб одужали від коронавірусу.Таким чином, наші медики вилікували від COVID-19 уже 16 пацієнтів.У Чернівецькій області сьогодні, 7 квітня, офіційно підтверджено ще 25 випадків зараження коронавірусом. Серед інфікованих є троє священників. Загальна чисельність хворих на Буковині від першого встановленого випадку складає 273 особи. ‼️За три тижні кількість інфікованих зросла у 90 разів. Географія поширення нових випадків:Чернівці – 5Хотин – 5Мілієве Вижницький р-н – 3Банчени Герцаївський р-н – 2Ворничани Хотинський р-н – 2Малинці Хотинський р-н – 1Коровія Глибоцький р-н – 1Брусниця Кіцманський р-н – 1Анадоли Хотинський р-н – 1Великопосілля Герцаївський р-н – 1 Берегомет Вижницький р-н – 1Станівці Глибоцький р-н – 1Петрашівка Герцаївський р-н – 1Президент України Володимир Зеленський провів селекторну нараду з очільниками обласних державних адміністрацій та міськими головами щодо протидії поширенню коронавірусу. Він наголосив, що вже цього тижня прибудуть ще 7 вантажних літаків із засобами захисту, медикаментами та обладнанням.

Gepostet von Сергій Осачук am Dienstag, 7. April 2020

Коментарі