Новини

Опівночі 3 квітня заборонять в’їзд та виїзд із Чернівецької області. (Оновлено!)

На території області функціонуватимуть п’ять стаціонарних постів, на яких поліціанти контролюватимуть в’їзд та виїзд громадян.

Відсьогодні, 2 квітня, у Чернівецькій області запроваджують особливий режим в’їзду та виїзду з області. Заборона почне діяти з 00:00. Про це на своїй сторінці у фейсбуку повідомив міський голова Чернівців Олексій Каспрук.

«Увага! Сьогодні з 00:00 буде введено режим заборони в’їзду та виїзду з області. Прошу всіх врахувати. Чернівчан прошу повертатися і залишатися вдома. Гостям побажати щасливої дороги. І всім нам здоров’я!»

УВАГА!Сьогодні з 00.00 буде введено режим заборони в'їзду та виїзду з області, крім:Перевезення…

Gepostet von Олексій Каспрук am Donnerstag, 2. April 2020

Мер також повідомив, що заборона на в’їзд та виїзд у Чернівецькій області не стосується:

  • перевезення вантажів;
  • транзитного транспорту;
  • транспорту установ, які забезпечують життєдіяльність області;
  • транспорту громадян, які зареєстровані в Чернівецький області, проживають у ній та повертаються до місця постійного проживання.

Як повідомили у пресслужбі УПП у Чернівецькій області, інформацію про запровадження заборони в’їзду та виїзду з області наразі патрульним не повідомили.

Нагадаємо, вчора, 1 квітня, голова Чернівецької обласної держадміністрації Сергій Осачук повідомляв про те, що, згідно з рішенням Державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, у Чернівецькій області запроваджено особливий режим в’їзду та виїзду. Однак пункти пропуску ще не працюють в особливому режимі.

Щойно, о 22:30, начальник управління УПП у Чернівецькій області Артур Шкроб повідомив на своїй сторінці у фейсбуку про те, що з 12:00 3 квітня на території області функціонуватимуть п’ять стаціонарних постів, на яких поліціанти контролюватимуть в’їзд та виїзд громадян.

Коментарі