Новини

Кількість інфікованих на коронавірус в Україні зросла до 84 людей

У Чернівецькій області випадків захворювання на Covid-19 офіційно не побільшало.

За результатами досліджень вірусологічної референс-лабораторії Центру та обласних лабораторних центрів, загалом в Україні підтверджено 84 випадки COVID-19. Про це повідомляють на офіційній сторінці Центру у фейсбуку.
Дані щодо підтверджених випадків COVID-19 надходять до Центру громадського здоров’я України щодня після завершення досліджень усіх обласних лабораторних центрів та вірусологічної референс-лабораторії ЦГЗ.

Випадки виявили у:
Дніпропетровськійобласті — 2;
Донецькій — 1;
Житомирській — 2 (1 летальний);
Івано-Франківській області — 5 (1 летальний);
Києві — 29;
Київській області — 15, із них 10 — упродовж доби;
Львівській області — 2;
Тернопільській — 2, з яких 1 — упродовж останньої доби;
Чернівецькій області — 25 (1 летальний);
Черкаській — 1.

Усього зафіксували три летальні випадки від COVID-19 в Україні. Один пацієнт уже одужав, повторне діагностування підтвердило відсутність вірусу в організмі.

Загалом вірусологічна референс-лабораторія Центру громадського здоров’я України дослідила більше 860 зразків. Лабораторії вивчають не лише зразки людей, яким встановлено підозру, а й контактних осіб.

«Повідомлення про результати діагностування з будь-яких інших джерел, зокрема від представників органів місцевого самоврядування тощо, можуть бути підтверджені лише у порядку, що описано вище. До моменту надходження офіційного повідомлення такі дані не можуть бути підтверджені Центром громадського здоров’я України та МОЗ України», — йдеться у повідомленні.

 

 

Коментарі