Новини

У Чернівцях створили волонтерський штаб допомоги літнім людям

Штаб допомоги запрошує підприємців та меценатів  долучитися до підтримки чернівчан поважного віку, які не можуть на власний кошт забезпечити себе необхідним.

Фото nabat.news

У Чернівцях запрацював волонтерський штаб допомоги одиноким особам похилого віку та людям, які опинилися в складних життєвих обставинах. Очолив його заступник міського голови Олександр Паскар.
До роботи штабу залучили активістів громадських організацій, ветеранський актив та соціальних працівників, які відвідуватимуть самотніх громадян, аби забезпечити їх необхідними деззасобами, продуктами харчування та ліками.

«Ветеранські організації разом із соціальними працівниками та сімейними лікарями відпрацьовують базу осіб цієї категорії, які потребують першочергової допомоги. Закликаємо всіх літніх людей не наражати себе на небезпеку, пересуваючись аптеками-магазинами-службами соцзахисту», — повідомила на своїй сторінці у фейсбуку керівниця організації  «Волонтерський рух Буковини» Катерина Пономарьова.

Для допомоги у придбанні необхідного громадяни можуть звернутися на цілодобову лінію муніципального контакт-центру (15-80 , +380502221580) або зателефонувати у волонтерський штаб за номером: +380991572143.

Також штаб допомоги запрошує підприємців та меценатів долучитися до підтримки чернівчан поважного віку, які в ускладнених умовах та не можуть на власний кошт забезпечити себе необхідними ліками, продуктами, засобами особистої гігієни.

Коментарі