Новини

Молдова припинить авіасполучення з усіма країнами та закриє в’їзд іноземцям

Молдова 17 березня опівночі повністю припиняє авіасполучення з усіма країнами через загрозу поширення коронавірусу.

 

17 березня Молдова заборонить в’їзд в країну іноземцям через наземні контрольно-пропускні пункти, крім тих, хто супроводжує вантажні перевезення, а також дипломатів і громадян, які постійно проживають у Молдові. Про це повідомляє «Європейська правда» з посиланням на Newsmaker, про це заявив прем’єр-міністр Іон Кіку після засідання комісії з питань надзвичайних ситуацій в охороні здоров’я.

Також 17 березня Молдова заборонить в’їзд в країну іноземцям через наземні контрольно-пропускні пункти, за винятком тих, хто супроводжує вантажні перевезення, а також дипломатів і громадян, які постійно проживають у Молдові.

Окрім цього, комісія вирішила з 16 березня закрити в країні всі торгові центри, за винятком продовольчих супермаркетів, аптек і АЗС. Як повідомив прем’єр-міністр Іон Кіку, ці заходи будуть діяти щонайменше до 31 березня.

Будуть закриті всі ресторани і місця громадського харчування. Доставка додому готових страв дозволена. Також  будуть закриті всі ринки, незалежно від напрямку їхньої діяльности.

Коментарі