Новини

Безконтактна доставка від «Мультиmedia»: все для безпеки

Інтернет-магазин mta.ua запустив безкоштовну адресну доставку у Чернівцях та області.

«Мультиmedia» стежить за останніми подіями, які відбуваються у світі та Чернівецькій області зокрема. Безпека і зручність покупок буковинців у магазинах – важлива справа для компанії, яку вона вважає своїм обов’язком.

Аби зберегти час та спокій клієнтів, «Мультиmedia» здійснює безкоштовну адресну доставку по Чернівцях будь-яких товарів із сайту mta.ua. 50 000 товарів: від батарейки до телевізора, як завжди, з гарантією. Доставка може бути безконтактною — варто лише попередити про це кур’єра, і він залишить покупку клієнта біля будинку та перетелефонує замовнику.

Також компанія доставляє товар у будь-який куточок Чернівецької області. Щоб отримати замовлення до дому, достатньо лише перейти на mta.ua, де консультанти допоможуть обрати найкращий варіант за найприємнішою ціною та зорієнтують про час отримання покупки.

Якщо у вас є дисконтна карта «Мультиmedia», ви можете отримати знижку на покупки за програмою лояльности так само, як і в магазині. Якщо карти немає – консультанти mta.ua її одразу оформлять.

У період карантину техніка, як ніколи, допомагає легко та з користю провести час, залишатися в курсі подій або втримати малечу, якій важко всидіти вдома на одному місці. Ось декілька товарів для дому, які останнім часом стали бестселерами на mta.ua:

Медіаплеєр Xiaomi Mi Box – смарт-TV приставка для телевізора, яка дає доступ до улюблених додатків, ігор, фільмів та серіалів у 4К. Швидкий інтерфейс, голосове smart-управління від Google.

Ігрова приставка SONY Playstation 4 Slim стане крутим подарунком усій родині. Це приємна можливість провести час із азартом, зробити справжній батл із рідними або пограти з друзями онлайн.

Xiaomi Mi TV – доступний телевізор з екраном 43 дюйми від відомого бренду. Металічний корпус, якість зображення 4K Ultra-HDR з покращеною графікою. Він став фаворитом серед телевізорів цього року.

Очищувач повітря – велика кількість бактерій, пилу, мікроорганізмів щодня потрапляють у легені, тим самим погіршуючи наше здоров’я. Результатом цього може стати зниження імунітету. Цей доступний гаджет допомагає повністю очистити повітря та знезаразити. Це особливо важливо у моменти, коли вся родина довгий час перебуває разом у приміщенні.

Більше товарів шукайте на mta.ua.

Коментарі