Афіша

Єгор та Роксолана Грушини презентують у Чернівцях новий альбом «Together»

Після успішних зимових концертів з програмою «Together» у Львові та Києві подружжя Єгор та Роксолана Грушини вирішили записати одноіменний альбом «Together» та презентувати його на концерті у Чернівцях.

25 березня у Чернівецькій обласній філармонії о 19:00 відбудеться концерт Єгора та Роксолани Грушиних «Together», на якому вони презентують одноіменний альбом.

«На спеціальному концерті-презентації неокласичного композитора та піаніста Єгора Грушина в дуеті з віолончелісткою Роксоланою Грушиною ви зможете відпочити, розслабитися, заплющити очі і насолоджуватися приємними гармоніями, які часто асоціюють із “бальзамом для душі”. Ми хочемо забезпечити всі умови для цього – атмосферу, емоції — і зробити цей вечір незабутнім для кожного з вас», —  пишуть організатори заходу.

За вісім років творчости Єгор Грушин дав понад 400 концертів, презентував світові п’ять альбомів, одну збірку фортепіанних творів, яку видав відомий шведський лейбл, один «живий» альбом та став автором саундтреків до вітчизняних фільмів і серіалів. Окрім цього, восени 2016-го року композитор отримав відзнаку за розвиток культури і потрапив в топ 100 найвпливовіших людей Львівщини за версією інформаційного агентства «Медіастар».

Роксолана Грушина, віолончелістка та дружина Єгора Грушина, закінчила Львівську національну музичну академію імені Миколи Лисенка та є лавреаткою всеукраїнських і міжнародних конкурсів. Уже не один рік вона артистка і менеджерка проєкту «Egor Grushin», а також перша критикиня та муза композитора.

«Програма “Together” є однією з найулюбленіших як для наших слухачів, так і для нас самих. Оскільки ми партнери не лише в творчості, а й в особистому житті, на концерті можна буде відчути підтримку й протиставлення жіночого і чоловічого, емоційного і виваженого, гармонійного та мелодійного. Ми плануємо показати, як милозвучно поєднуються і доповнюють одне одного королівське звучання роялю та оксамитовий тембр віолончелі… На концерті прозвучать як нові твори, яких ще не чули слухачі, так і наші найкращі композиції», — кажуть артисти.

Квитки можна придбати у касах філармонії та драмтеатру, а також у відділеннях Ощадбанку та на сайті Gastroli.ua.

 

Коментарі