Новини

У Чернівцях запрацював міжнародний сервіс доставки

Для нових користувачів додатку доступні дві безкоштовні доставки на замовлення.

3 березня у Чернівцях запустив свою роботу іспанський сервіс доставки Glovo. Чернівці стали п’ятнадцятим містом для цієї компанії в Україні.

Glovo — сервіс доставки будь-чого, адже дає змогу придбати та доставити будь-який предмет чи продукт у межах міста. Об’єктом доставки може стати будь-яка річ, що поміститься до фірмового рюкзака кур’єра. Параметри доставки не мають перевищувати розміри 40x40x30 сантиметрів та вагу 9 кілограм.

Тепер мешканці міста можуть скористатися додатком та замовити доставку будь-чого. У Чернівцях зона покриття сервісу простягається смугою від ЧНУ ім. Ю. Федьковича по вулиці Головній до Південно-Кільцевої.

Кур’єри Glovo доставляють замовлення на велосипедах, скутерах, авто та використовують лише оптимальні маршрути, що забезпечує доставку менше, ніж за 60 хвилин.

«Сервіс Glovo оптимізує час користувачів та дозволяє його використати на речі, які дійсно приносять задоволення», — кажуть у сервісі.

Завантажити безкоштовний додаток на смартфон можна з App Store та Google Play. Згодом потрібно лише створити обліковий запис, обрати спосіб оплати та визначитися з товаром.

Для нових користувачів додатку доступні дві безкоштовні доставки на замовлення. Для цього необхідно поділитися з друзями унікальним промокодом зі спеціального меню у своєму додатку. Друг отримає дві безкоштовні доставки на наступні замовлення, щойно зробить своє перше. Замовлення-бонус зарахується і для відправника. Промокод діє впродовж семи днів від моменту введення його за умови мінімальної суми кошика 100 гривень.

 

Коментарі