Новини

На Буковині споживачі газу отримають одну квитанцію замість двох

Споживачі отримуватимуть одну квитанцію з двома різними рахунками.

Фото Alex Gagareen, unsplash.com

У Чернівецькій області споживачі газу отримуватимуть одну квитанцію за газ замість двох, як було раніше. Про це журналістам «Шпальти» повідомила прессекретарка АТ «Чернівцігаз» Вікторія Голодняк. Це зробили для зручності споживачів.

«Раніше до нас надходили скарги від користувачів — паперу забагато, платіжки губляться, плутаються. Тому, аби людям було зручніше, ми вирішили давати інформацію на одному «папірці»: з одного боку рахунок від АТ «Чернівцігаз», а з іншого — рахунок від ТОВ «Чернівцігаз Збут». Рахунків досі два — реквізити, за якими потрібно буде сплатити за послуги, залишаться різними, тому що це дві різні компанії, які надають різні послуги».

У товаристві також повідомили, що зараз вони активно працюють над нововведенням, проте дату, коли буковинці отримають оновлену платіжку, назвати поки не можуть.

«Можу сказати, що до березня рахунки оновляться. Варто розуміти, що процедура не є простою, але нам подобається така ініціатива, тому працюємо над цим активно», — каже Вікторія Голодняк.

Коментарі