Новини

У музеї просто неба в Чернівцях зіграв гурт «Zapal»

На вечірці слухачі могли прогулятися територією музею та зігрітися глінтвейном.

14 лютого у Чернівецькому музеї народної архітектури та побуту провели вечірку гурту «Zapal». Захід відбувся у рамках фестивалю інструментальної та симфонічної музики InStrum Fest.

«Такий захід однозначно потрібен. Культура розвивається, а такі концерти допомагають їй розповсюджуватися. Взагалі це щось нове, цікаве і класне. І таке потрібно робити», – ділиться враженнями чернівчанин Вадим Приходько.

Учасники гурту «Zapal» закривали перший фестивальний день InStrumFest. Крім прослуховування авторської музики та каверів на відомих виконавців, слухачі могли прогулятися музеєм просто неба та зігрітися глінтвейном.

На думку відвідувача концерту Сергія Кушніра, організатори обрали час не зовсім вдало, але загалом йому подобається така ідея:

«Атмосфера дійсно досить цікава. Я розумію, що свято, але на вулиці прохолодно. Можливо, не всі змогли сюди дістатися. Якщо буде можливість, то будемо приходити і на інші події, тому що потрібно підтримувати культуру в Чернівцях».

InStrum Fest – фестиваль інструментальної і симфонічної музики, який триватиме у Чернівцях з 14 до 16 лютого. Він створює святкову атмосферу та занурює у романтику музики і чернівецької архітектури. Квитки на концерти можна придбати за посиланням.

Фото Анастасії Бойчук

Коментарі