Оксана Лівач у ваговій категорії 50 кг здобула «срібло», вона перемогла представницю Туреччини Евін Демірхан, француженку Жулі Сабатьє та росіянку Мілану Дадашеву, але програла Міглені Селішке з Болгарії у фіналі.

Чернівчанка Соломія Винник змагалася у категорії до 55 кг. Здолала Бедіху Гун із Туреччини та Маріану Драгутан із Румунії, але програла у фіналі росіянці Ользі Хорошевцевій.

Ангеліна Лисак здобула «бронзу» у категорії до 59 кг. Вона програла Анастасії Нічитє з Молдови, але перемогла Рамону Галамбош з Угорщини та німкеню Лауру Мертенс.

Алла Черкасова у категорії до 68 кг програла росіянці Ханум Велієвій у півфіналі, проте виборола «бронзу», здолавши білоруску Анну Садчанку.

Нагадаємо, 6 грудня вихованка Чернівецької обласної ДЮСШ Соломія Винник стала переможницею у ваговій категорії до 55 кг на Кубку України у Києві. Це був перший відбірковий етап до ліцензійних турнірів 2020 року.

Наша спортсменка продемонструвала яскраву технічну боротьбу та в кожній сутичці проводила велику кількість технічних дій.

Цією перемогою Соломія і здобула право представляти Україну на чемпіонаті Європи серед жінок, який відбувся у Римі.