Новини

У Чернівцях відбудеться концерт гурту Advokaty

15 січня мистецька формація Dzestra влаштовує концерт гурту Advokaty (alternative pop, synthpop).

Advokaty — новий проєкт фронтмена Dzierzynski Bitz. Першим релізом гурту став провокаційний кліп «Детка». У цьому відео внутрішній світ героїні поєднався з яскравими фешн-образами. Кліп зібрав більше 200 000 переглядів у соцмережах. Успіх закріпив дебютний альбом «23:45», який вийшов у квітні 2018-го та одразу потрапив до чартів Apple Music. Диск став одним із номінантів на премію APrize від Радіо Аристократи.

Далі Advokaty випустили ще декілька кліпів. Артхаусна короткометражка на трек «Люди» стала фаворитом програми «12 злобных зрителей» на MTV. А відео на трек «Умри», створене острозькою студією Iconic Art Collage в коллажній техніці, було визнано українськими медіа як одна з найбільш незвичайних відеоробіт року. Навесні 2019-го був випущений кліп на трек «Пчела» (режисер і сценарист Женя Адвокат). Касетне перевидання альбома «23:45», яке нещодавно вийшло на Belka Records, зібрало хорошу пресу у Франції.

Концертна історія групи почалася з виступів у Берліні, Празі та Вроцлаві, далі було мінітурне країнами СНД на підтримку свого альбома. Влітку 2018-го колектив успішно відіграв на фестивалях BeLive і URBAN Fest Druzhkivka. Пізніше Advokaty розділили сцену з Lust for Youth (DK). В останньому сезоні можна виділити виступи на саппорт Jonathan Bree (NZ) та участь у Vertuha Art Fest.

Концерт гурту Advokaty у Чернівцях відбудеться 15 січня о 20:00 у пабі RePublic (вул. Головна, 265-A).
Квитки: від 100 грн.

Також відбудеться afterparty, де свої сети улюблених electro/synthpop/disco треків зіграють Женя Адвокат, Shtuka (Dzestra) та Мензур.
Подія у Facebook.

advokaty.bandcamp.com
soundcloud.com/advokaty
youtube.com/c/Advokaty
www.dzestra.org

Коментарі