Новини

Студенти ЧНУ запустили всеукраїнський різдвяний челендж. Відео

Вони закликають інші ВНЗ України зберігати традиції та виконувати українські пісні зимового циклу.

Студенти ЧНУ запустили всеукраїнський челендж #livetraditions.

Цей челендж – ініціатива студентів філологічного факультету ЧНУ. Таким чином вони хочуть популяризувати народні зимові пісні.

«Традиції кожного народу – це велика цінність, а зберігати її – наш обов’язок. Студенти філологічного факультету не тільки за збереження, а й за популяризацію українських пісень зимового циклу. Ми запускаємо всеукраїнський челендж #livetraditions та несемо вогник надії у світле майбутнє, як олімпійський вогонь, до ваших сердець. Щиро вітаємо вас з прийдешніми святами», – написали студенти-філологи.

Студенти ЧНУ записали відео, як вони виконують щедрівку та передали естафету Запорізькому національному університету.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Традиції кожного народу – це велика цінність, а зберігати її – наш обов’язок. Студенти філологічного факультету не тільки за збереження, а й за популяризацію українських пісень зимового циклу. Ми запускаємо всеукраїнський челендж #livetraditions та несемо вогник надії у світле майбутнє, як олімпійський вогонь, до ваших сердець. Щиро вітаємо вас з прийдешніми святами! . Цю естафету передаємо Запорізькому національному університету @znu.official . Бережіть свій вогник у серці❤ . @bs.oa @sb.kma @studradaznu #livetraditions #Ukraine #ЧНУ #ЧНУімЮріяФедьковича #Chernivtsi #ChernivtsiUniversity #StudParlament #СтудПарламент #ЗНУ #КМА #ОА

Публикация от Філологічний факультет ЧНУ? (@studparlament_filfak)

 

Коментарі