Новини

У Чернівцях презентують благодійний календар, щоб допомогти безпритульним тваринам

Активісти працювали над календарем 10 днів. Усі кошти від його реалізації підуть на надання допомоги безпритульним тваринам.

27 грудня у Чернівцях презентують благодійний календар із фотографіями безпритульних тварин міста. Початок події у «Belle vue» о 15:00.

Як розповіла «Шпальті» активістка Антоніна Гошовська, ідея створення цього календаря належить їй та ГО «Небайдужі». Календар благодійний, його створили для допомоги безпритульним тваринам міста Чернівців.

«Ми дуже раді, що календар такого формату вперше з’явився в нашому місті завдяки активності звичайних чернівчан і сподіваємося, що надалі це стане доброю традицією для нашого міста. Окрім безпосередньо презентації та ознайомлення з історіями тварин, яких врятували волонтери та які перебувають в МКП «Стерилізаційний центр тварин», ми також розповімо про домовленості з Чернівецькою міською радою щодо планів роботи на 2020 рік, яких нам вдалося досягти, і сподіваємося, вдасться реалізувати в наступному році», — написала волонтерка.

Активісти працювали над календарем 10 днів. Усі кошти від його реалізації підуть на надання допомоги безпритульним тваринам. Кожен охочий може познайомитися на сторінках календаря з домашніми улюбленцями, які шукають дім, та подарувати їм сім’ю. Знайти календар можна буде на прилавках магазинів міста.

«Особливістю цього календаря є те, що він згуртував і активізував звичайних людей, які люблять тварин і хочуть допомогти вирішити проблему безпритульних тварин на вулицях міста Чернівців. Щойно з’явилася ідея зробити такий календар, як одразу ж відгукнулося аж три фотографи, які абсолютно безкорисно не тільки попрацювали над сторінками календаря, але й також пофотографували чимало інших безпритульних тварин, яким волонтери шукають господарів, та поширюють інформацію про них через соцмережі», — йдеться у повідомленні організаторів.

 

Коментарі