Новини

У Чернівцях проведуть вечір-аукціон «Світський раут»

На Cвітському рауті відбудеться благодійний аукціон, де будуть представлені цінні лоти.

17 грудня у Чернівцях відбудеться вечір-аукціон «Світський раут». Початок о 19:00 у Winston Hall.

На Cвітському рауті відбудеться благодійний аукціон, де будуть представлені цінні лоти. Майбутні володарі лотів долучаться до доброї справи, адже виручені кошти з благодійного аукціону будуть спрямовані на Чернівецькі соціальні проекти.

«Мета Світського рауту – не лише розвиток культурного життя у Чернівцях, але і висвітлення проблеми інклюзії діток та допомога у благодійній справі в рамках двох соціальних проєктів: фінансова підтримка та забезпечення громадської організації «Особливі серед нас», де волонтери займаються різними напрямами арт-терапії із дітками з особливими потребами та збір коштів на ін‘єкцію стволових клітин для 4-х річного хлопчика із ураженням головного мозку», – повідомляють організатори.

Розважатиме гостей ведучий та відомий в західній Україні блогер Олександр Заліско. Для відвідувачів вечора виступатимуть учасники шоу «Голос країни» – Андрій Рибарчук та Girls in Jazz.

Також у програмі – запальні латино-американські танці. А вишуканий музичний фон від філармонічного симфонічного оркестру не залишать байдужими навіть найвибагливіших гостей вечора.

Гостей прийматиме ресторан «Winston Hall». Стилю події додасть аристократичний дрес-код вечірніх суконь та чоловічих костюмів.

«Це захід класу premium, який організовують для ділової та світської еліти, найпопулярніших людей регіону. Це урочистий світський прийом, званий вечір», – повідомляють організатори.

Запрошують усіх небайдужих, вхід -200 гривень.

Коментарі