Новини

Андрій Пілат розповість чернівчанам, як знайти себе і не померти з голоду

Митець стане спікером проєкту «Великі історії маленького міста».

Центр «Резиденція молоді» у Чернівцях повертається з проєктом «Великі історії маленького міста». У його рамках проводять заходи неформальної освіти, на які запрошують цікавих та прогресивних лекторів. Проєкт «Великі історії маленького міста» – це невимушена атмосфера, коло друзів, смачні напої та страви, а найголовніше – можливість розвиватися та отримувати нову інформацію.

Спікер найближчого заходу – художник та стендапер, «людина, яка живе в палатці» Андрій Пілат. Зустріч із ним відбудеться 21 грудня о 17:00 у джаз-клубі «Time N» (вулиця Поштова, 6).

«Наш гість точно з’являвся у вашій стрічці новин, адже зовсім нещодавно він став зіркою сюжету ВВС. Ми впевнені, Андрій запалить ваш вогник», – пишуть організатори.

Тема заходу: «Як знайти себе і майже не померти з голоду». Андрій Пілат поділиться власним досвідом про вирішення побутових проблем на шляху створення чогось нового й незвичного.

Вхід вільний. Реєстрація за цим посиланням.

Андрій Пілат відомий тим, що робить картини з пластикових відходів. Торік у Чернівцях митець презентував виставку своїх творів.

 

Коментарі