Новини

На проспекті Незалежності у Чернівцях встановлять 6 нових павільйонів на зупинках

Тут замінять майже всі павільйони на зупинках громадського транспорту.

Шість павільйонів на зупинках громадського транспорту замінять на проспекті Незалежності у Чернівцях. Три з них встановлять до кінця дня сьогодні, 27 листопада, ще три – наступного тижня. Про це у коментарі «Шпальті» розповів директор МКП «Реклама» Тарас Унгурян.

За його словами, на проспекті Незалежності будуть замінені фактично всі павільйони на зупинках, окрім двох: біля «Формаркету» та навпроти магазину спорттоварів, адже там капітальна зупинка, тому немає можливості встановити новий павільйон.

«Наразі триває капітальний ремонт проспекту Незалежності, але в проєкті не закладено кошти на заміну павільйонів. Департамент ЖКГ ЧМР не виконав повну реконструкцію зупинок. Тому МКП «Реклама», яка є баланосоутримувачем павільйонів, спільно з Департаментом ДМБК профінансували заміну павільйонів 50 на 50. Сподіваюся, під час чергових реконструкцій вулиць у проєкті буде закладено кошти на заміну павільйонів на зупинках, адже вони у Чернівцях не у найкращому стані», – каже Тарас Унгурян.

На заміну павільйонів на проспекті Незалежності виділили 600 тисяч гривень. Один коштує 104 тисячі. Це конструкції європейського стандарту, скляні, прозорі, з лавками, освітленням, відповідають ДБН.

Загалом у місті замінили 11 павільйонів на зупинках громадського транспорту. А саме: чотири на вулиці Воробкевича, один на Героїв Майдану біля міської лікарні №1 та 6 на проспекті Незалежності.

Усього у місті є 300 павільйонів на зупинках, які потрібно оновити.

Фото Анастасії Бойчук

 

Коментарі