Новини

Михайла Сеничака поновили на посаді керівника ДФС у Чернівецькій області

Суд постановив поновити Сеничака на посаді начальника з 14 травня 2016 року.

unsplash.com

На виконання постанови Чернівецького окружного адміністративного суду в.о. голови ДФС України поновив Михайла Сеничака на посаді. Суд скасував незаконний наказ, яким його звільнили. Про це написав на своїй сторінці у фейсбуку Михайло Сеничак.

Фото twitter.com/senychak

«Дякую, друзі, за витримку, розуміння, допомогу! Майже три роки ми стверджували, що насіровщина не пройде. Ще одна маленька перемога у боротьбі за справедливість. Ніколи не здавайся!», – написав він.

Зокрема суд вирішив скасувати наказ про ДФС від 13.05.2016 №1939-о «Про звільнення Сеничака М. Я.» та поновити Михайла Сеничака на посаді начальника Головного управління ДФС у Чернівецькій області з 14 травня 2016 року.

У коментарі «Шпальті» Михайло Сеничак розповів, що наразі перебуває у ДФС.

«Зараз я у підрозділі кадрів, знайомлюся з наказом, це мої перші кроки. Наступне – отримати робоче місце, приступити до виконання обов’язків, ознайомитися зі штатним розкладом і з тими людьми, які ще залишилися у старій структурі ДФС. Бо чимало людей переведено до нової – триває процес реорганізації. Маю розмову із заступником ліквідаційної комісії… Про наступні кроки повідомлю пізніше», – каже Михайло Сеничак.

За словами М. Сеничака, наразі його мають поновити на посаді у старій структурі ДФС. Закон передбачає при поновленні у структурі, яка ліквідовується, йому мають запропонувати рівнозначну посаду. «Буду сумлінно виконувати свої обов’язки».

 

Коментарі