Новини

У Чернівцях безкоштовно надаватимуть послуги перманентного макіяжу жінкам, які борються з раком

Троє чернівчанок долучилися до ініціативи харків’янки, яка робить татуаж брів у подарунок.  

Фото: pro.bhub.com.ua

Харків’янка Ірина Рассадіна створила базу майстрів із 19-ти областей України, які безкоштовно надають послуги перманентного макіяжу жінкам, котрі перенесли хіміотерапію і втратили волосся. Така ініціатива виникла в Ірини ще навесні, і жінка повідомила про це у фейсбуку.

«Я написала, що всім жінкам, які борються з онкозахворюваннями після хіміотерапії, я зроблю брови в подарунок. Це отримало дуже великий резонанс, було багато коментарів, приходили люди. Відтак до мене почали звертатися з інших міст. Оскільки я знайома з багатьма людьми, то у мене виникла ідея зібрати всіх майстрів разом. І вони почали долучатися», – поділилася зі «Шпальтою» Ірина Рассадіна.

Також вона розповіла, як виникла така ідея.

«Моєму синові 17 років, і він цікавиться хімією. Його бабуся захворіла на рак, і він мріяв знайти ліки від хвороби, але не встиг. Коли не стало бабусі, він сказав, що хотів би допомагати людям. Я довго обдумувала слова сина і зрозуміла, що теж можу. Все одразу склалося, і зараз ми з майстрами допомагаємо хворим.

Наразі, за словами майстрині, вже 90 людей з усієї України та закордоном долучилися до ідеї. У Чернівцях ініціативу харків’янки підтримали троє майстринь. Усі охочі можуть прийти на процедури, зателефонувавши за номером:

+ 380 95 57 184 72 Дунич Олеся
+380 50 60 032 01 Ірина
+380 66 05 684 75 Ольга Дорош

«Усі вони готові зробити в подарунок те, що можуть запропонувати», – каже Ірина.

Єдине, що необхідно для того, аби прийти на процедуру, – отримати дозвіл лікаря.

 

Коментарі