Новини

Чернівецька поліціянтка стала чемпіонкою світу з панкратіону

Загалом чемпіонами світу з панкратіону стали четверо чернівецьких спортсменів.

В столиці Італії завершився Чемпіонат світу з панкратіону 2019. Упродовж чотирьох днів, з 14 по 17 листопада, за перемогу змагалися найсильніші панкратіоністи, а збірна України посіла загальнокомандне 3 місце.

Чернівецька поліціянтка Тетяна Гринько стала чемпіонкою світу з панкратіону. Вона виборола бронзу у розділі «TRADITION» та перемогу за розділом «FULL». Про це у фейсбуку повідомляють у пресслужбі Управління патрульної поліції у Чернівецькій області.

Патрульна є призеркою Чемпіонату світу 2016, чемпіонкою Європи та світу з греплінгу 2017, неодноразовою чемпіонкою України, чемпіонкою Європи та світу 2018 з панкратіону, призеркою Чемпіонату світу з греплінгу 2019.

Як розповіла «Шпальті» Тетяна Гринько, на чемпіонаті у Римі вона отримала травми, але часу на відновлення багато немає. Треба готуватися до чергових стартів. Адже наприкінці листопада відбудеться Кубок світу у Будапешті, а 5 грудня – чемпіонат України у Харкові.

«За висновками італійських лікарів у мене перелом скулової кістки і гематома. Але це спорт. Головне себе налаштувати. Напевно через травму не буду виступати у Будапешті, а до чемпіонату України буду готуватися», – каже спортсменка.

До речі, чернівчанка виступає за дві збірних України: з греплінгу та панкратіону.

Читайте також: Спортсменка у погонах. Чемпіонка світу з панкратіону про спортивні здобутки та роботу у патрульній поліції

Також у фейсбуку президент Чернівецької обласної федерації панкратіону Ігор Наконечний повідомив, що перемогу здобули ще декілька чернівецьких спортсменів.

Окрім Тетяни, чемпіонками світу стали також чернівчанки Анна Беженар та Флора Лучич. Серед юніорів кращим у світі став Марк Тарицану.

«Срібло» здобули Юрій Чижевський, Роман Скидан, Денис Семенюк, ЮрійЧеркалюк та Ольга Яковенко, а «бронзу» на юніорських змаганнях здобув Артур Кириченко.

 

Коментарі