Новини

Які дороги капітально відремонтували у Чернівцях та що не встигли виконати цього року

Вулицю Руську та проспект Незалежності не завершать цього року.

Фото ілюстративне

На 120 мільйонів гривень виконано робіт із капітального ремонту доріг у Чернівцях цього року. Комунальники використали 91% коштів, передбачених у міському бюджеті на капремонт доріг на 2019 рік. Про це у своєму звіті на фейсбуку повідомив директор Департаменту ЖКГ Чернівецької міської ради Володимир Бешлей.

«На 2019 рік міська рада виділила на капітальний ремонт доріг та тротуарів суму в розмірі 132 млн грн. Наразі виконано робіт на 120 млн грн. Цього року роботи з капітального ремонту доріг виконувалися на проспекті Незалежності, вулицях Руській, Героїв Майдану, Канівській, Сторожинецькій, Переяславській, Білоруській, Білоусова, Л. Липковської, В. Винниченка, П. Ткачука, Січових Стрільців, Селятинській, Петрозаводській, Вашківській, Возз’єднання та на перехресті вулиць Винниченка-Миру (влаштовано кишеню для автобусів)», — ідеться у повідомленні.

У коментарі «Шпальті» Володимир Бешлей розповів, що не завершили цього року роботи на таких вулицях: Руській, Щербанюка, Переяславській, Буковинській та на проспекті Незалежності. Він зазначив, що це перехідні об’єкти. Зокрема вулицю Щербанюка не планували завершувати цього року, оскільки там, згідно із проєктом, потрібно 54 млн грн. На вулиці Буковинській необхідно замінити комунікації. Ці об’єкти перебувають у роботі.

Також він зазначив, що проводили капітальний ремонт тротуарів біля Міської дитячої поліклініки, на проспекті Незалежності та вулицях О. Кобилянської, Героїв Майдану, Білоруській, Руській та Канівській.

Крім того, розробили (відкорегували) проєктно-кошторисну документацію на капітальний ремонт вулиць Хотинської (209 млн грн), О. Щербанюка (54 млн грн), У. Кармелюка (49 млн грн), Рівненської (48 млн грн).

З обласного бюджету виділили 15 млн грн на капітальний ремонт вулиці У. Кармелюка. Наразі тривають тендерні процедури.

Детальнішу інформацію щодо об’єктів, де замовником робіт є ДЖКГ, можна ознайомитися на «Мапі відремонтованих доріг – Чернівці».

 

Коментарі