Новини

До Дня святого Миколая чернівецькі благодійники розпочали розпродаж екобудиночків

Усі зібрані кошти підуть на подарунки нужденним діткам.  

До Дня святого Миколая благодійний фонд «Я майбутнє України» розпочинає продаж екобудиночків «Міста Добра». Всі зібрані кошти підуть на подарунки нужденним діткам.

Благодійний фонд збиратиме їхні листи та намагатиметься потішити кожну дитину. Тому вони просять усіх небайдужих придбати екобудиночок. Його можна розфарбувати, подарувати своїм близьким і друзям, а також створити справжню гірлянду.

Вартість одного будиночка — 50 гривень.

«Чи знаєте ви, хто такий святий Миколай? Здавалося б, кожна дитина в Україні знайома з цим добрим паном. Та, на жаль, немало в Україні діточок, до яких святий Миколай цього року не зазирне. Адже їхні батьки бідні і не мають змоги підготувати своїм дітям подарунки. Період зимових свят, на який чекають малюки по всьому світу, для такої родини сповнений почуттями провини дорослих і розчаруванням дітей. Але ж сам святий Миколай був відомий саме тим, що допомагав нужденним! Він годував голодних, допомагав бідним та зцілював хворих. Коли ж, як не на свята, осягнути їхній справжній дух і долучитися до святого Миколая у його добрих справах. Фонд «Я майбутнє України» вирішив стати духом свята для дітей, які ростуть у скрутних умовах», — повідомляє благодійний фонд.

Щоб придбати будиночок, напишіть на пошту: [email protected]

Реквізити для оплати:

БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «Я МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ», код ЄДРПОУ 37830229 в АТ «Райффайзен Банк АВАЛЬ» МФО 380805.
рахунки: 26000564544(EUR);
26005564538(USD);
26009564534(UAN)

Призначення платежу: допомога до Свята Миколая
Карта Приват: 5218 5722 2119 0239 Левченко Марта

(Скрін платежу надсилайте на електронну пошту, також одразу вкажіть дані для відправки (Нова пошта/Укрпошта).

Коментарі