Новини

У Чернівцях зіграють «Лазанью по-французьки» за п’єсою Марка Камолеті

У головних ролях – Дмитро Лаленков, Тамара Яценко, Марина Ягодкіна, Георгій Хостікоєв, Христина Синельник і Євген Паперний.

18 листопада у Чернівецькому муздрамтеатрі відбудеться зіркова прем’єра комедії на дві дії «Лазанья по-французьки» за п’єсою Марка Камолеті. Початок дійства о 19:00.

«Дмитро Лаленков, Тамара Яценко, Марина Ягодкіна, Георгій Хостікоєв, Христина Синельник і Євген Паперний так легко і невимушено висвітлюють інтриги Камолеті, що бульварна комедія на очах у публіки перетворюється на веселу і по-справжньому смішну театральну гру», – пишуть організатори.

Сюжет комедії:
У своїх творах Камолеті висміює пікантні життєві ситуації, які стаються і в нашому житті, можливо, в цьому причина того величезного успіху, яким користуються його комедії. «Лазанья по-французьки» – це комедія, в якій всі так загралися, що часом не можуть згадати, хто вони і кого повинні зображати. Отже, запам’ятовуйте: Бернард – людина Жаклін, але зраджує дружині з молодою красунею. Жаклін – дружина Бернарда, зраджує чоловікові з Робертом. Роберт – кращий друг чоловіка своєї коханки, але вже під час вистави встигає зрадити їй, «поклавши око» на красуню Сюзанну. Сюзанна – дорога штучка і коханка Бернарда, у якої сьогодні День народження, але замість подарунків їй вручають фартух і відправляють на кухню замість Сюзетт.
Сюзетта – кухарка, якій у цей вечір вдається непогано заробити, і в якої, між іншим, вельми ревнивий чоловік-Джордж.
Тривалість вистави 2 години 25 хвилин з одним антрактом.
Спектакль розрахований на широку глядацьку аудиторію: кожному потрібно іноді посміятися.

 

Коментарі