Афіша, Новини

У Чернівцях відбудеться фестиваль класичної музики

Упродовж «Буковинського листопада» буде шість концертів класичної музики. 

З 1 по 8 листопада у Чернівецькій обласній філармонії імені Дмитра Гнатюка триватиме фестиваль класичної музики «Буковинський листопад».

У рамках фестивалю в приміщенні філармонії та в залі камерної й органної музики заплановано шість концертів класичної музики.

Для чернівчан з авторським концертом виступить Леся Дичко. В органному залі концерт зіграють відома органістка з Одеси Олена Удрас із народною артисткою України Людмилою Марцевич (фортепіано, Київ).

Також чернівчани матимуть нагоду відвідати виступ академічного камерного оркестру «Capriccio» та квартету гітаристів «Київ».

7 листопада у Чернівцях знову відбудеться концерт органної музики від Світлани Бардаус. Закриватиме фестиваль виступ академічного симфонічного оркестру Чернівецької обласної філармонії. Диригентом буде відомий чернівчанин, який проживає в Ізраїлі, Марк Воллох. Соліст – відомий гітарист із Німеччини Вольфганг Вайгель.

Квитки на всі концерти фестивалю можна придбати у касі філармонії або ж забронювати за номерами: 52-43-38 та 0507668277.

 

Коментарі