Новини

До Чернівців на міжнародний кінофестиваль приїде Ольга Сумська

У рамках фесту «Буковина» можна буде безкоштовно переглянути найкращі стрічки світу.

Фото “Шпальти”

У Чернівцях із 18 по 20 жовтня проходитиме міжнародний кінофестиваль «Буковина». Протягом трьох днів у нашому місті переглядатимуть найкращі стрічки світу. Раніше організатори анонсували, що гостею фестивалю стане і відома польська акторка Барбара Брильська. Нині стало відомо, що на кінофестиваль приїде українська акторка Ольга Сумська. Про це у коментарі «Шпальті» розповів організатор заходу, режисер Сергій Скобун.

«Акторки будуть організовувати творчі зустрічі з буковинцями, розповідати про свій творчий і життєвий шлях. У нас заплановані різноманітні формати для спілкування і фотосесій. Найближчим часом доопрацюємо програму, де розпишемо детальніше усі заходи й зустрічі з акторками. В нас поки немає фінальної версії, зараз ще доходять заявки на участь. Загалом у програмі запланували зустрічі з багатьма відомими українськими акторами й режисерами. Їхні імена ще зберігаємо в таємниці», – розповів Сергій Скобун.

Нагадаємо, перегляди фільмів у рамках фестивалю відбуватимуться у двох залах кіноклубу «Red», у літературному целанівському центрі та у мармуровій залі ЧНУ.

Вхід на всі заходи фестивалю безкоштовний, проте охочим варто заздалегідь зареєструватися на події в адміністратора кіноклубу «Red» за номером 095 003 83 90.

В останній день фестивалю біля п’ятого корпусу ЧНУ розгорнуть червону доріжку. Тут нагороджуватимуть переможців фесту та переглядатимуть фільми, які здобули нагороди за призові місця.

Коментарі