Новини

Як у Чернівцях працює нове агентство нерухомості

Агентство «Тера Фірма» надає різні послуги, пов’язані з нерухомістю.

(Партнерська публікація)

Колишній підприємець, а нині юридична особа Олександр Демидюк відкрив у Чернівцях агентство нерухомості «Тера Фірма». Тут надають послуги з купівлі чи оренди приміщення.

Олександр одразу вирішив, що агентство має бути офіційним, прозорим та відкритим. Для цього прописав статут, зібрав усі необхідні документи, створив статутний фонд та офіційно зареєстрував «Тера Фірма». 

Зараз агентство працює за адресою: вулиця Шевченка, 7.

Бізнес-об’єкти

Агентство «Тера Фірма» працює не тільки у Чернівцях.

«Ми співпрацюємо з іншими містами. Це Київ, Одеса, Івано-Франківськ та Буковель. Якщо ви захочете придбати будинок, орендувати квартиру чи офіс, то для початку треба звернутися до нас. Наше агентство дає координати довіреної людини, яка зустріне вас у потрібному місті, або ж ми поїдемо разом із вами», – розповідає він.

Окрім цього, в інших зазначених містах агентство може запропонувати вам перевірені об’єкти для комерційної діяльности.

«Це можуть бути готові колиби, готелі, котеджі у Яремчі та Буковелі. Ще класні квартири в Києві, Одесі та Франківську».

У Чернівцях «Тера Фірма» також має приклади для бізнес-об’єктів.

«Для людей, які шукають приміщення для інвестування, ми можемо запропонувати об’єкт, ділянку у самому місті або контейнер на Калинівському ринку. Нещодавно у нас шукали приміщення для ресторації, і ми разом вирішили це питання», – каже Олександр.

Запитую у власника, чим вони відрізняються від інших

Він дістає із шухляди документи та вказує мені на суму. Як з’ясувалося, статутний капітал компанії «Тера Фірма» становить декілька десятків тисяч гривень.

«Це дозволяє бути нам прозорими і ще раз підтверджує той факт, що у нас все офіційно. Якщо в Google ввести назву нашої фірми, то побачите там моє прізвище як юридичної особи та вказану суму статутного фонду. Якщо раптом трапиться непередбачувана ситуація, то наші клієнти отримують компенсацію зі статутного фонду», – зазначає Олександр.

Послуги «Тера Фірми»

Якщо у «Тера Фірму» звертаються люди з проханням знайти квартиру для оренди, придбати земельну ділянку або квартиру, то їм потрібно якомога детальніше розповісти, що саме вони шукають.

«Потім розповідаю людям, які є варіанти, умови, ціни та надсилаю реальні фото квартири. Якщо все подобається, то ми зустрічаємося, показуємо квартиру. Якщо нам надсилають фото, і вони в реальності не відповідають квартирі – надалі з такими людьми не співпрацюємо», –каже Олександр.

 

Також у фірмі беруть комісійні, адже сплачують податки.

«Багато витрат іде на бензин. Аби попередньо переглянути квартиру, часто їздимо містом, на це все треба час та кошти», –пояснює він.

Окрім того, що агентство «Тера Фірма» допомагає з пошуком та орендою квартир, воно також знаходить цікаві пропозиції за містом та в горах.

«Я завжди пропоную людям перевірені ділянки. Адже до роботи треба ставитися серйозно і робити все законно. Щоб бути на ринку, необхідно бути людиною слова, відповідати за свої об’єкти і не обманювати нікого. Офіційно ми віднедавна працюємо, але робимо все для того, щоб клієнти знали про нас».

 

 

Ярослава Дерев’янко
Фото Ірини Болести

Коментарі