Новини

Чернівчан запрошують на «Буковинську милю». Розклад забігу

Відкриті змагання традиційно пройдуть на Соборній площі.

У неділю, 29 вересня, на Соборній площі у Чернівцях відбудуться відкриті змагання «Буковинська миля».

На своїй сторінці у фейсбуку голова обласного відділення НОК України Іван Гешко написав, що цьогоріч відбудеться масовий забіг на дві милі, відкриті змагання за кубок Чернівців та біг на одну милю.

«Все, що необхідно, – це прийти на Соборну площу та зареєструватися, а потім подолати дистанцію. Всі охочі зможуть не просто взяти участь у масовому забігу, але позмагатися на дистанції 2 милі. Прошу врахувати, що в такому разі допуск буде лише за наявності медичного допуску від спеціалізованого лікарсько-фізкультурного закладу», – написав у фейсбуку Іван Гешко.

Також він повідомив, що учасники забігу з інших регіонів (та країн), які хочуть взяти участь у «Буковинській милі», можуть поселитися в готелях-партнерах заходу за пільговими цінами.

Кожному учаснику забігу видаватимуть стартовий номер, за яким після завершення змагань будуть розігрувати призи.

«Буде три велосипеди та інші вартісні подарунки. Також усіх учасників змагання чекатиме сюрприз. Ми вирішили запросити до нас видатних українських спортсменів», – повідомив Іван Гешко.

Програма заходу:

09:30-11:00 – реєстрація на Соборній площі.

11:30 − колективна руханка.

12:00 – масовий забіг на дві милі (3218 метрів). Старт та фініш на Соборній площі (вулицею Героїв Майдану, розворот перед вулицею Щербанюка).

12:45 − старт чемпіонату України з бігу на 1 милю та відкритий кубок Чернівців.

Участь у змаганнях безкоштовна.

Забіг на одну милю та кубок чемпіонат України (по малому колу) розпочнеться о 12:45 на Соборній площі.

Участь безкоштовна.

 

 

Коментарі