Афіша, Новини

У Чернівцях виступить відомий польський джазовий піаніст

Концерт Кшиштофа Кобилінського відбудеться 25 вересня.

25 вересня у Чернівцях виступить видатний джазовий піаніст Кшиштоф Кобилінський. Концерт відбудеться в обласній філармонії ім. Дмитра Гнатюка о 19:00.

«Неймовірно легка і лірична авторська музика, в якій етно і класика невимушено поєднуються з повнокупольними проєкціями Київського Планетарію, які не залишать байдужими найвимогливіших цінителів джазу. Під час його виступу чарівні звуки фортепіано направлять вас у найвіддаленіші куточки вашої уяви. Як писав відомий Рішар Гальяно, … «його композиції прекрасні, в них багато чуйності і мелодійності… його музика – це подорож у часі і подібна кінофільму…»

Квитки можна купити в касі філармонії або ж на сайті kasa.in.ua. Вартість квитків – від 120 до 150 гривень.

Довідка

Кшиштоф Кобилінський – польський композитор, аранжувальник, піаніст і джазовий музикант, вдало вносить у свої твори інші жанри, такі як етно або класична музика. Автор декількох десятків альбомів і концертних версій проєктів, у яких брали участь представники провідної польської та світової джазової сцени, він створює музику і виступає в декількох форматах: фортепіано соло, в дуеті зі всесвітньо відомими віртуозами (зокрема Еріка Труффаса, Даніеле Ді Бонавентура, Білла Еванса Реут Рифка), в міжнародному оригінальному квінтеті «KK Pearls». Його композиції виконують Ренді Брекер, Рішар Гальяно, Майк Стерн, трилока Групе і десятки інших артистів.

Коментарі