Новини

Мій дім – Україна. Буковинець зняв неймовірні місця країни з дрона. Відео

Менше, ніж за добу, відео набрало більше 28 тисяч переглядів.

Фото з інстаграму dorosh.raw

22-річний фотограф і ретушер Назар Дорошкевич із Берегомета (Вижницького р-н) оприлюднив на своєму ютуб-каналі відео «UKRAINE IS MY HOME». У ньому він показує красиві та невідомі місця в Україні, зняті на дрон.

«Цим відео я хочу звернутися до всіх, хто здатен бачити прекрасне, хто в пошуках нових відчуттів, незабутніх емоцій, до тих, хто в пошуку чудових і казково красивих місць. Я вже давно «в справі», але тільки зараз зрозумів, що пошук прекрасного полягає не в здатності подорожувати далеко і за дорого», – йдеться в описі до відео.

Україна – це окремий світ, у якому є все, зазначає буковинець.

У відео зокрема потрапили кадри: колишньої військової радіолокаційної станції на Буковині «Памір», Актовського каньйону, що у Миколаївській області, Олешківських пісків (другий за розмірами піщаний масив у Європі), Гірського Ока (озеро в Українських Карпатах), Свидовецького хребта (третій за висотою у Карпатах, популярний об’єкт пішохідного та велотуризму) та Буковелю (найбільший гірськолижний курорт України).

«Густі вікові ліси, мудрі і монументальні гірські хребти, загадкові ущелини, просторі долини, широкі і галасливі річки, а також кришталево чисті озера. Я хочу лише сказати: «Приїжджайте в Україну, насолодіться нашою гостинністю, пейзажами, прекрасним кліматом і створіть для себе одне з найбільш пам’ятних пригод у житті!», – пише Назарій Дорошкевич.

Менше, ніж за добу, відео набрало більше 28 тисяч переглядів, користувачі активно діляться ним у соцмережах та коментують ролик.

Коментарі