Афіша, Новини

Гуцулка Ксеня та Момент кохання. Програма фестивалю «Золоті оплески Буковини»

Під час фестивалю комедії зіграють 13 вистав. 

19 жовтня у Чернівцях стартує XIV фестиваль комедії «Золоті оплески Буковини». Впродовж дванадцяти днів івано-франківський, херсонський, донецький, львівський, хмельницький, закарпатський, київський та театри з Румунії зіграють для чернівчан 13 вистав. Початок щодня о 18:30 у Чернівецькому академічному українському музично-драматичному театрі імені Ольги Кобилянської.

Так, у перший день фестивалю до Чернівців із двогодинною комедією «Жіноча логіка» приїде Черкаський музично-драматичний театр.

20 жовтня Чернівецький театр покаже фарс на дві дії «Скапен-штукар».

Івано-Франківський національний академічний драматичний театр 21 жовтня зіграє мюзикл на дві дії «Гуцулка Ксеня».

22 жовтня Херсонський театр покаже музичну комедію на дві дії «Зірка кохання». Донецький драмтеатр зіграє комедію на дві дії «Боїнг боїнг», а Львіський драмтеатр – «Циліндр».

Театр Одеон (місто Бухарест) привезе до Чернівців моновиставу на одну дію «Наполовину пісня» (румунською мовою).

Закарпатський обласний театр драми та комедії (м. Хуст) покаже музичну комедію фарс на дві дії «Перемудрувати» (за мотивами комедії М. Кропивницького «Пошились у дурні»).

У день закриття фестивалю, 30 жовтня, Національний академічний український драматичний театр імені Івана Франка запрошує на слідчий експеримент на одну дію «Момент кохання».

 

 

Коментарі