Новини

Чернівецька «Буковина» поступилась на виїзді рівненському «Вересу». Відео

Матч закінчився із рахунком 2:0.

Фото Володимира Мунтяна

14 вересня у 9 турі чемпіонату України (Друга ліга, група «А») ФСК «Буковина» грав на виїзді із НК «Верес» (Рівне).

М’яч у воротах Романа Чопка опинився вже на 12 хвилині зустрічі. Арбітр гри Роман Галіцин вирішив, що Віталій Полянський порушив правила у боротьбі з Михайлом Шестаковим та вказав на одинадцятиметрову позначку. Пенальті реалізував Юрій Соломка. Вдруге господарі поля відзначилися наприкінці першого тайму. Після удару Мар’яна Мисика м’яч влучив у поперечину воріт чернівецької команди та від Ігоря Солдата опинився у сітці. Про це повідомляє офіційний сайт «Буковини». Чернівецька команда поступилася із рахунком 0:2 та продовжує посідати останню сходинку турнірної таблиці.

Після гри на питання журналістів відповідав тренер «Буковини» Степан Маковійчук. Нагадаємо, Андрій Мельничук тиждень тому подав у відставку з посади головного тренера команди. Однак чи задовільнив його заяву президент клубу Вадим Заяць, досі невідомо.

«Не розумію, чому так складається. До десятої хвилини ми в кожному матчі отримуємо або пенальті у власні ворота, або швидкий гол з гри. У першому таймі команда не дослухалася до прохання зіграти уважно під час стандартів. Ми про це говорили – не дослухалися, пропустили.  Ми билися, однак програли. Працюватимемо далі, продовжуватимемо боротися», – сказав після матчу Степан Маковійчук.

Склади команд:

«Верес»: Бабійчук, Чеботаєв, Любчак, Петько, Солдат, Кучеров, Морозенко (Євдокимов, 77), Гребенюк (Пінчук, 84), Соломка (Микитин, 81), Мисик (Сад, 86), Шестаков (Яременко, 74). Запасні: Фіяло, Ющишин, Ховбоша, Дударенко.

«Буковина»: Чопко, Азаренко, Раулюк, Гакман, Сантрапинських (Жумига, 88), Сивка, Шишигін (Понєдєльнік, 63), Полянський, Іванченко (Крашневський, 74), Мєлконян, Палагнюк. Запасні: Медведєв, Томнюк, Мунтян.

Голи: Соломка (12, з пенальті), Солдат (43).

 

Коментарі