Новини

У Чернівцях обрали керівника з інспекції паркування. Шукають працівників у команду

Наразі вживають заходів для забезпечення Інспекції з паркування відповідним обладнанням.

Інспекцію з контролю за паркуванням у Чернівцях очолив Костянтин Романов. Відповідний наказ про призначення, за результатами конкурсу, підписав міський голова Олексій Каспрук. Про це  «Шпальті» повідомили у Чернівецькій міській раді.

Наразі у мерії проводять відкриті конкурси на вакансії інспекторів із паркування. Про це на своїй сторінці у фейсбуку написав керівник управління контролю за благоустроєм Чернівецької міської ради Сергій Обшанський.

Костянтин Романов раніше працював головним спеціалістом відділу державного контролю та нагляду за безпекою на транспорті управління Укртрансбезпеки у Чернівецькій області.

«Наразі вживають заходів для забезпечення структури відповідним обладнанням. Головною функцією Інспекції з паркування є виявлення й оформлення постанов про адміністративні правопорушення в частині порушення правил зупинки і стоянки транспортних засобів, а також за неоплату паркування. Об’єктивна фіксація адміністративних правопорушень і невідворотність покарання є базисними принципами роботи Інспекції з паркування», – зазначив Сергій Обшанський.

Також він зауважив, що вирішують питання кількісного та якісного збільшення паркінгів. Для вирішення цієї проблеми необхідна підтримка суміжних структурних підрозділів міської ради, таких як: Департамент містобудівного комплексу та земельних відносин, Департамент житлового господарства ЧМР.
Головна проблема цього питання — надання землі під організацію паркінгів. Адже інспекція з паркування не відповідає за створення додаткових паркувальних місць.

Нагадаємо, раніше під час превентивних заходів інспектори з паркування за дві години роботи у центрі Чернівців виявили 45 транспортних засобів, які порушили правила паркування. За підрахунками Сергія Обшанського, у разі накладення штрафів на цих порушників бюджет Чернівців міг би зрости на 11475 гривень.

 

Коментарі