Новини

У Чернівцях 50 маленьких художників презентують свої унікальні живописи

Діти з різними формами інвалідності запрошують на відкриття інклюзивної виставки.

12 вересня в артінфоцентрі «Czernowitz-Чернівці» (вулиця Богдана Хмельницького, 68) відбудеться відкриття інклюзивної виставки «Мій світ, мої мрії». На ній 50 маленьких художників (діти з інвалідністю) презентують усім охочим свої унікальні живописи. Початок о 15:30.

У програмі заходу: 

  • вітальне слово до гостей та учасників виставки;
  • театралізований перфоменс «Чарівний світ мистецтва» за участю маленьких акторів маленького театру дитячого клубу «СонцеСвіт»;
  • веселі пісні, забави, ігри та мультики;
  • гімн інклюзивного культурно-мистецького фестивалю «Наш чудовий СонцеСвіт» (слова Лідії Анциперової, музика Оксани Первової-Рошки) у виконанні учасників проєкту «Світ очима дітей».

Експозиція відкрита для відвідувачів до 5 жовтня.

Також усіх небайдужих просять зробити дітям подарунок. Всього необхідно 200 подарунків, це можуть бути пензлі, фарби, книжки, розфарбовки, альбоми або полотна.

На всіх добродіїв чекають в артінфоцентрі «Czernowitz-Чернівці» (вулиця Богдана Хмельницького, 68).

Інформація за телефонами: 099 204 28 14; 068 721 87 88
Координаторка проєкту – Лідія Анциперова

Подія здійснюється у рамках проєкту «Світ очима дітей» за підтримки Українського культурного фонду.

Український культурний фонд ‒ державна установа, створена у 2017 році на підставі відповідного Закону України з метою сприяння розвитку національної культури та мистецтва в державі, забезпечення сприятливих умов для розвитку інтелектуального та духовного потенціалу особистости і суспільства, широкого доступу громадян до національного культурного надбання, підтримки культурного розмаїття та інтеграції української культури у світовий культурний простір. Діяльність фонду, згідно з чинним законодавством, спрямовує та координує Міністерство культури України.

 

 

Коментарі