Новини

Буковинка створює прикраси, щоб зібрати кошти на операцію

Марина Гуцуляк мріє ходити без милиць. Щоб зібрати 30 тисяч доларів, вона продає прикраси з бісеру.

28-річній буковинці Марині Гуцуляк потрібна допомога. Дівчині необхідно зібрати велику суму для операції на нозі. Після неї Марина зможе ходити без милиць та не приймати постійно знеболювальні препарати. Хірургічне втручання планують проводити в Ізраїлі.

Наразі дівчині потрібно 30 тисяч доларів. Для того, щоб швидше зібрати гроші, Марина виробляє прикраси з бісеру для волосся і продає їх через соцмережі.

Нагадаємо, раніше у коментарі «Шпальті» Марина розповіла, що хворіє з семи років. Тоді у неї виявили пухлину лівого бедра. Через неправильне лікування ситуація тільки погіршилася. Дівчина постійно приймає знеболювальні, після операцій тривалий час пересувається лише з милицями.

«Діагноз – фіброзна дисплазія кістки, яка постійно прогресує. Лікувалася в Україні, була двічі прооперована в Києві, але все безрезультатно. Наразі в Ізраїлі є лікар, який обіцяє допомогти. Мені потрібна заміна стегнової кістки. Це такий імплант, який зростатиметься з моєю кісткою ноги. Після цього необхідна буде ще заміна суглоба. Це все можна зробити за одну операцію. Вона коштує 30 тисяч доларів, та, крім цього, є ще багато затрат. Тішать прогнози. Мені сказали, що після цього я ходитиму без милиць і не відчуватиму болю у нозі», – розповіла Марина Гуцуляк.

Всі охочі можуть допомогти, переказавши кошти на рахунок дівчини

5168 7427 1922 7229

МФО банку: 305299

Марина Гуцуляк вже 21 рік лікує пухлину в нозі. Зараз у неї є шанс зробити операцію в Ізраїлі, яка дасть їй можливість самостійно ходити і жити без знеболювальних.

 

Коментарі