Новини

Буковинський репер Устим Бук презентував новий кліп

Пісня «Серце Карпат» про природу як живий організм, який, як і людина, має серце, яке потрібно берегти.

Буковинський репер Устим Бук презентував новий кліп на пісню «Серце Карпат».

У коментрі «Шпальті» репер Устим Бук розповів, як у нього виникла ідея кліпу.

«Така вже в мене уява на мою пісню «Серце Карпат». Знімали кліп, як фільм «весна, літо, осінь, зима… і знову весна». Пісня була написана 2010 року, але аранжування мені не подобалося, тому відклав на потім цю роботу. Вже 2018 року записав пісню зі свіжим поглядом та кращим звучанням», – каже Устим Бук.

Також за словами репера, пісня «Серце Карпат» про природу як живий організм, який, як і людина має серце, яке потрібно берегти.

«Адже воно теж іноді болить, страждає, але, попри все, кохає та хоче жити», – зазначає він.

Автор пісні порушує проблеми життя та смерті, природи та душі і кохання.

«На межі між життям та смертю двоє людей, яких розділяє відстань між двома світами. Один світ – це велике місто, в якому серце зупиняється, бо душа сумує за природою, яку довелося знищити, щоб збудувати нове місто. Інший світ – це стан душі, яка не готова покидати тіло героя, бо усвідомила своє призначення і прагне повернутися, щоб втілитися на Землі. Ангели двох світів, як символи, які розігрують душу. Чорний проводжає на той світ, а білий повертає до життя. Кохання та прив’язаність підіймають і водночас стягують вниз. Серце вибирає жити і входить у резонанс із душею, відпускаючи все і приймаючи світ і місію як вищий прояв своєї людської природи! Особистість перемагає і проявляє свідомість у стані клінічної смерті. Карпати дарують нове життя, яке тільки починається!» – йдеться в описі кліпу на ютуб-каналі Устима Бука.

Коментарі