Новини

У Чернівцях відзначать День пам’яті загиблих захисників України

На Центральній площі оголосять хвилину мовчання воїнам і проведуть молебень за загиблими. 

29 серпня у Чернівцях відзначать День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Програма заходів: 

О 9:00 у храмі святої Параскеви Сербської (вул. Заньковецької, 24) за участю керівництва області і міста, громадськості, учасників бойових дій відслужать панахиду за загиблими захисниками України.

О 10:00 – на Центральному кладовищі м. Чернівців буде панахида та покладання лампадок і квітів до могил Героїв Небесної Сотні і загиблих в АТО

О 15:00 – на Центральній площі м. Сторожинця відбудеться відкриття пам’ятника загиблим воїнам АТО.

О 17:00 на Центральній площі Чернівців оголосять хвилину мовчання та спільний молебень за загиблими захисниками України.

«Запрошуємо всіх до участі у заходах. Ми повинні гідно вшанувати всіх тих, хто ціною власного життя зберіг Україну для нас і наших дітей. Слава Україні! Героям Слава!», – анонсують організатори.

Нагадаємо, на підтримку ініціатив громадськості та з метою гідного вшанування пам’яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їхнього героїзму, зміцнення патріотичного духу у суспільстві Президент України Володимир Зеленський 23 серпня підписав Указ №621/2019 «Про День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України».

Коментарі