Новини

Незалежні. Історії трьох людей, які народилися в один день з Україною. Відео

9-річний Назар ще не усвідомлює значення цієї дати, 28-річний Богдан росте разом зі своєю державою-ровесницею, а 71-річна пані Мирослава, як ніхто інший, знає ціну незалежності.

Сьогодні, 24 серпня, ці люди відзначають два свята: День Незалежності України і свій День народження. Однак якщо 9-річний Назар ще не усвідомлює значення цієї дати, а 28-річний Богдан росте разом зі своєю державою-ровесницею, то 71-річна пані Мирослава, як ніхто інший, знає ціну незалежності.

Чернівчанин Назар Пероган народився 24 серпня 2010 року. Хлопчик ще не замислюється над минулим та майбутнім держави, з якою народився в один день. Проте він поважає державні символи України та з радістю носить вишиванку.

Богдан Климчук – абсолютний ровесник незалежної України. Він з’явився на світ 24 серпня 1991 року. У 2014 Богдан був одним з учасників Революції Гідності у Києві. Хлопець не розуміє людей, які шукають щастя за межами України.

Мирослава Грекул із Лужан народилася 24 серпня 1948 року. Більшість свого життя вона прожила в часи радянського панування. Жінка пригадує, що 24 серпня 1991 року, коли слухала новини по радіо, заплакала. Пані Мирослава сподівається прожити ще багато років, щоб побачити, як її діти, внуки і правнуки розбудовують державу

Історії представників трьох різних поколінь дивіться у нашому відео.

 

Коментарі